menu
X

KRUYT.nl

KRUYT.nl is de foto- en videospecialist in Katwijk. Eigenaren Hans Kruijt en Jurgen de Koning zijn eigentijdse ondernemers die met moderne middelen aanhaken op de veranderende markt. Hans: “Er wordt tegenwoordig veel gekocht op internet, maar we gaan niet achterover zitten. We willen zo vooruitstrevend mogelijk zijn. Ik ziet het als mijn taak om te moderniseren zodat ons aanbod blijft aansluiten op de markt.”

Die vooruitstrevendheid uit zich onder andere in het snelle order- en verwerkingssysteem van KRUYT.nl. Door een goede samenwerking met de inkoopvereniging kunnen producten vanuit het inkoopmagazijn direct bij de klant thuis bezorgd worden. De totale voorraad bestaat uit maar liefst 60.000 stuks! De winkel aan de Voorstraat is daarbij een persoonlijk service punt waar klanten kunnen worden voorzien van professioneel advies.

Hans: “De transparante markt vraagt ons elke dag prijzen te vergelijken en aan te passen waar nodig. Onze prijzen wijken daarom niet veel af van online aanbieders. Om toch een goede service te kunnen blijven bieden hebben we besloten om de service en prijs van een product te scheiden. Dus we gaan mee met het prijzencircus, maar we verpakken de service in een aantrekkelijk pakket. Een servicepakket is optioneel. Op die manier kunnen we elke soort klant bieden waar ze naar op zoek zijn.”

Professionele service is een groot onderdeel van de winkel, maar het is meer dan alleen een servicepunt. Hans gaat verder: “We willen een winkel worden waar beleving voorop staat. Dat proberen we bijvoorbeeld te creëren door een spectaculaire gallery zodat mensen kunnen zien hoe mooi fotografie is. Ook creëren we meerwaarde door het aanbieden van interactieve cursussen. De meeste cursussen zijn nu gericht op starters en het is ideaal voor mensen die net een nieuw product gekocht hebben.

Tijdens een cursus wordt er eerst met de camera op schoot wat theoretische kennis opgedaan. Daarna kan opgedane kennis direct in praktijk gebracht worden tijdens een mooie wandelroute door Katwijk. Aan het einde van het programma wordt er een verkiezing van ‘het mooiste plaatje’ gehouden. Het is een leuk wedstrijdelement wat tegelijkertijd heel leerzaam is voor de cursisten.

Hans: “Voor het tot stand brengen van cursussen werken samen met lokale instanties, zoals Natuurcentrum Katwijk, de Bibliotheek en fotografen. Op die manier kunnen we fotografie breed promoten. Het is hartstikke leuk om te doen.”

Smartphone fotografie speelt ook een steeds belangrijkere rol. Huidige smartphones zijn zo ver ontwikkeld dat je er fraaie foto's mee kunt maken. Hans: “Veel mensen vinden het leuk om af te drukken, want je merkt toch dat foto’s kwijt raken, bijvoorbeeld als je telefoon kapot gaat. Daar willen we mensen bewust van maken. Om de toegankelijkheid van het afdrukken te vergroten hebben we een app ontwikkeld waarmee foto’s direct vanaf een telefoon afgedrukt kunnen worden. Binnen een halfuur kunnen bestelde foto’s opgehaald worden in de winkel of we brengen het dezelfde avond nog aan huis. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van een module waarmee je vanaf een smartphone of tablet een persoonlijk fotoalbum kunt maken. Dat wordt ook heel gebruiksvriendelijk net als het bestellen van foto’s met onze app.”

Snelle order- en verwerkingssystemen, een eigentijdse app voor op de telefoon, interactieve cursussen en een aantrekkelijk, optioneel servicepakket. KRUYT.nl gaat mee met de moderne tijd. Service, beleving, meerwaarde en kwaliteit zijn de kernwoorden. En plannen voor de toekomst? Die zijn er nog genoeg.

Foto_Kruyt_Zeezijde_Katwijk_Fotografie

Contact

KRUYT.nl
Voorstraat 10
2225 ER Katwijk

Tel. 071-4012851
katwijk@fotokruyt.nl
www.fotokruyt.nl

openingstijden

Wij gaan open om 9:30 uur
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 9:30 - 12:30 & 13:00 - 18:00
Woensdag: 9:30 - 12:30 & 13:00 - 18:00
Donderdag: 9:30 - 12:30 & 13:00 - 18:00 & 19:00 - 21:00
Vrijdag: 9:30 - 12:30 & 13:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Delen

KRUYT.nl
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy