menu
X

Barnhoorn Bedden & Lifestyle

Jots van der Gen is een van de succesvolle ondernemers achter ‘Barnhoorn Bedden & Lifestyle’. Samen met Anita Barnhoorn en zijn team zet hij zich dagelijks in voor de ruime zaak die een brede keuze aan kwalitatief slaapcomfort en trendy lifestyle biedt.

Hij heeft niet altijd in dit vakgebied gezeten, maar de liefde voor het vakgebied ontstond snel toen hij een tijdje in de beddenzaak van een kennis meedraaide. Jots: “Soms hebben mensen last van hun rug of ze hebben problemen met slapen. Wij kunnen daar dan echt oplossingen voor bieden. Ik werkte daar ongeveer 2 jaar toen ik toch graag een eigen beddenzaak wilde openen. Het ondernemerschap heeft altijd in me gezeten. De uitdaging die het ondernemerschap brengt spreekt me heel erg aan. Je weet nooit wat het je gaat brengen, maar je hebt altijd een bepaalde visie en een missie.” In 2015 opende Barnhoorn Bedden en Lifestyle de winkel in Katwijk.

De zaak bevindt zich in het hoekpand grenzend aan de Princestraat en het Andreasplein. Het is een prachtige locatie. Jots: “Vanaf het moment dat we de deuren van de winkel openden draaide de winkel goed. Alsof we hier al jaren zaten. De eerste dag organiseerden we een groot openingsfeest. Het stond helemaal vol met mensen en iedereen was enthousiast. Ook in de maanden daarop volgend kwamen mensen nog langs om ons te feliciteren met de opening van de zaak. Het enthousiasme van het Katwijkse publiek was echt heel erg leuk.”

Klanten kunnen bij Barnhoorn Bedden & Lifestyle echt terecht voor service, kwaliteit en kennis. Om zeker te zijn van de kwaliteit van het product gaat Jots zelfs persoonlijk langs bij fabrikanten om te kijken hoe het product gemaakt wordt. “Ik wil graag zelf zien waar een product vandaan komt en met welke materialen er gewerkt wordt. Op die manier weet ik dat het een kwalitatief goed product is en kan ik dat ook overbrengen naar de klant. We verkopen bijvoorbeeld veel donzen kussens en ik ben er van overtuigd dat we de beste leverancier in donzen producten hebben. ” De passie die Jots heeft voor zijn product straalt er vanaf. Na even over een donzen kussen gepraat te hebben beseft hij dat zelf ook en zegt hij: “Ja, ik kan uren met je praten over een donzen kussen”.

Niet alleen de passie voor het product, maar ook de passie voor de klant is bij Barnhoorn Bedden & Lifestyle heel groot. Jots: “Als ondernemer moet je genieten van het gesprek met een klant en van de relatie die je opbouwt. Als dat goed zit, komen mensen vanzelf ook weer terug. De insteek is om de klanten te benaderen zoals je zelf ook het liefst benaderd wil worden. 

Om complete service te kunnen verlenen worden gekochte spullen bij klanten thuis gebracht en kunnen klanten buiten winkeltijden een afspraak maken om bedden te komen te bekijken. “Wij nemen echt de tijd voor een klant en alles moet kloppen. Van A tot Z. De service houdt ook niet op nadat mensen een bed hebben gekocht. We vragen na levering ook altijd wat mensen er van vinden en we gaan net zo lang door met zoeken naar het juiste product tot dat het perfect is. Niets is onmogelijk.”

Barnhoorn_Bedden_Lifestyle_Zeezijde

Contact

Barnhoorn Bedden & Lifestyle
Princestraat 40
2225 GC Katwijk

Tel. 071-54 27294
info@barnhoornbedden.nl
http://www.barnhoornbedden.nl

openingstijden

Wij gaan open om 09:30 uur
Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 19:00 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30

Delen

Barnhoorn Bedden & Lifestyle
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy