menu
X

Me Zus en Me Zo

Op een toplocatie aan de Badstraat vind je de nieuwe conceptstore ‘Me Zus en Me Zo’. De winkel wordt gekenmerkt door oude deuren aan het plafond en een stijlvolle inrichting. Het geeft een unieke sfeer. Het openen van de winkel was een initiatief van de drie zussen Petra, Ilona en Angela. Ze maakten een sprong in het diepe. "Het was eerst best spannend, omdat je niet weet hoe het ontvangen wordt, maar mensen reageerden heel positief en enthousiast."

Niet alleen de inrichting maakt Me Zus en Me Zo uniek. Je vindt hier een breed assortiment van producten met een bijzonder verhaal. Tassen, sieraden, dames- en kinderkleding, babykleding ,lieve (kraam)cadeautjes en leuke woonartikelen, alle producten worden met heel veel zorg door de dames zelf uitgezocht. Elk product heeft weer een eigen verhaal. Zo worden sommige producten gemaakt van gerecycled materiaal en andere worden bijvoorbeeld gemaakt door mensen met een beperking. Ben je benieuwd naar het verhaal achter jouw favoriete product? Je kunt het de dames altijd vragen. Ze zijn zeer gepassioneerd over hun producten en de verhalen daar achter.

Achterin de winkel heeft Ilona een knus hoekje ingericht voor haar nagelstudio waar klanten terecht kunnen om hun nagels te laten verzorgen. Om een afspraak te maken kun je gewoon binnenlopen. Als het rustig is kun je zelfs gelijk gaan zitten. Het is een hele laagdrempelige manier om je nagels te laten verzorgen. Ilona werkt met het merk Caption van Young Nails en werkt ook met gel.

Het openen van Me Zus en Me Zo was voor de dames een sprong in het diepe, maar de sprong was het meer dan waard. Een stijlvolle inrichting, enthousiaste dames en een bijzonder assortiment is wat Me Zus en Me Zo uniek maakt. Het is een nieuw concept, en een echte aanwinst voor Katwijk.

 

 

 

Contact

Me Zus en Me Zo
Badstraat 13
2225 BL Katwijk

Tel. 071-2048471
info@mezusenmezo.com
http://www.mezusenmezo.com/

openingstijden

Wij gaan open om 10:00 uur
Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Delen

Me Zus en Me Zo
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy